Entree Visie Missie PoppenVilla leading PoppenVilla light Voor wie Kinderopvang Onderwijs Gezondheidszorg Bestelmodules Leveranciers Nieuws Contact
 
 
              <<< Zorg 2022        
 
     
 
 
 
PoppenVilla by Liliane® in ziekenhuizen, revalidatiecentra, huisarts- / therapie-praktijken 2023
 
   

door Liliane Limpens 25 januari 2023

 

RENTREE POPPENVILLA SCANDINAVIË

 
 

Nadat de wereld langdurig op slot was, zijn nu de voorbereidingen gestart van een hernieuwde export-push van de PoppenVilla naar Zweden, Denemarken, Finland en Noorwegen.

 

Als gevolg van handelsmissies in 2002 en 2010 startten de Deense schoolleveranciers Leika en Legeakademiet met de verkoop van de PoppenVilla aan kinderdagverblijven en scholen. Het Astrid Lindgrens Children's Hospital Stockholm kocht als eerste ziekenhuis in de wereld een PoppenVilla, voor professionele therapie-ondersteuning van zieke kinderen.

 

Astrid Lindgrens Kinderziekenhuis: "Seriously sick children, we observed, do not look at other people, but usually at the floor. For many years we had been looking for something that could stimulate contact between children. The Dutch DollsVilla by Liliane® is exactly what we needed."

 
   
 
 
 
   

door Liliane Limpens 6 januari 2023

 

KINDERREVALIDATIE MET POPPENVILLA

 

In de zorg voor kinderen met [tijdelijke, meervoudige] beperkingen ondersteunt de [genderneutale] PoppenVilla het werk van leerkrachten, orthopedagogen, revalidatie-experts, logopedisten, fysio- en ergotherapeuten. De mobiele villa op kindhoogte en het handzame formaat van de meubels zijn zo geschikt voor spel door kinderen met een minder verfijnde bewegingsmotoriek.

 
Jikke de Vries, Revalidatiegeneeskunde Noordwest Ziekenhuisgroep Den Helder 6 januari 2023:
 

"Inmiddels hebben wij de poppenvilla ontvangen. Met recht een villa, maar oh jee….. wat nog een klus om hem in elkaar te zetten. Samen met collega Joyce ben ik uren bezig geweest, en hij zit bijna in elkaar. Volgende week de laatste zaken nog even bevestigen en dan is ie klaar voor gebruik."

 

"De PoppenVilla is echt super mooi. De reacties zijn ook echt heel leuk! Joyce en ik hebben de titel Buurman en Buurman inmiddels ontvangen, en we horen veel bewonderende klanken over de kwalitatief sterke bouwconstructie, die zich tot een luxe villa ontpopt. De kindertjes zullen die hier vast heel graag mee gaan spelen."

 
   
 

  Back to Top

 
 

<<< Reviews 2021

>>> Locaties

 
 
     
     
 
Entree Visie Missie PoppenVilla leading PoppenVilla light Voor wie Kinderopvang Onderwijs Gezondheidszorg Bestelmodules Leveranciers Nieuws Contact
 
 
              <<< Zorg 2022