Entree Visie Missie PoppenVilla leading PoppenVilla light Voor wie Kinderopvang Bestelmodules Leveranciers Nieuws In de media Reviews Contact
 
 
          <<< Kinderopvang School 2021            
 
 
     
 
 
 

PoppenVilla by Liliane® in het kinderdagverblijf en op school 2022

 

 
   
   

door Liliane Limpens 21 juni 2022

 
VOLGENDE POPPENVILLA NAAR PARIJS
 

En alweer vertrekt er een Dutch design DollsVilla naar Franse kinderen. Het afleveradres ligt op loopafstand van het nationale architectuurmuseum Cité de'l'Architecture et du Patrimoine. Daar worden sinds zo'n 18 jaar kinderworkshops voor scholen georganiseerd, met de inzet van drie exemplaren van de PoppenVilla by Liliane®. 

 
To house their most important emotions.
 

 
 
 
 

 
   
   

door Liliane Limpens 31 mei 2022

 
KINDERGARDEN NIEUW-VENNEP, DE 18E
VESTIGING MET DE POPPENVILLA!
 

De duurzame woning voor grote poppen en hun auto's arriveert vandaag in de buitenschoolse opvang van Kindergarden Nieuw-Vennep, gemeente Haarlemmermeer in Noord-Holland.

 

Deze Kindergarden heeft de komende jaren bouwplannen voor een nieuwbouw vestiging.

 

 
 
 
 

 
   
   

door Liliane Limpens 16 mei 2022

 
KINDERGARDEN LEIDEN, DE 17E VESTIGING
MET EEN POPPENVILLA BY LILIANE®

Het design woonhuis op wielen voor de kinderen van de kinderen is onderweg naar het kinderdagverblijf/BSO Kindergarden Raamsteeg Leiden, gehuisvest in een historisch grachtenpand, midden in het centrum.

 

Ook in deze Kindergarden kunnen peuters nu zelfs Engels spreken met de grote poppen in de PoppenVilla, want wekelijks maken ze kennis met de Engelse taal.

 

 
 
 
 

 
   
   

door Liliane Limpens 12 mei 2022

 
INTRODUCTIE POPPENVILLA BY LILIANE®
IN KINDERGARDEN LISSERBROEK

De PoppenVilla toont haar speelmogelijkheden in volle glorie ook in de 16e vestiging van Kindergarden, in Lisserbroek, gemeente Haarlemmermeer NH. Het naspelen van thuis-, vakantie-, ziekenhuis- en schoolsituaties gaat zo spontaan! #rollenspel

 

 
 
 
 

   
   

door Liliane Limpens 4 april 2022

 

RONALD MCDONALD BOSHUUS & DOLLSVILLA

 

Wat betekent het Boshuus voor ouders van een ziek of zorgintensief kind? Waarom is het vakantiehuis in Arnhem zo belangrijk? En wat beweegt ondernemers om al jaren het Ronald McDonald Boshuus te steunen als lid van de Business Breakfast Club? Een uitzending op Vimeo.

   
 
 

Ronald McDonald Boshuus Arnhem, holiday apartments for families with a care-intensive child [0 to 25 years old].

 
   
 
 
 

 
   
   

door Liliane Limpens 15 maart 2022

 

VILLA IN IKC DE BOOMGAARD AMSTERDAM

 
 

Het magazijn bereidt nu de zending voor van een PoppenVilla by Liliane® leading, voor vertrek naar de wijk Bos en Lommer in Amsterdam-West. Basisschool De Boomgaard en BSO Parvaneh van het Integraal Kind Centrum ontvangen de villa op een gesealde pallet, zodat het transport veilig kan gebeuren.

 

 
 
 
 

 
   
   

door Liliane Limpens 18 februari 2022

 

KINDERGARDEN 't ZAND UTRECHT EN DE 

 
POPPENVILLA BY LILIANE®
 

De villa straalt nu in de 15e vestiging van Kindergarden, in de Utrechtse wijk Leidsche Rijn. Peuters kunnen nu zelfs Engels spreken met de grote poppen in de PoppenVilla, want wekelijks laat Kindergarden 't Zand ze kennis maken met de Engelse taal.

 

 
 
 
 

 
   
   

door Liliane Limpens 14 februari 2022

 

POPPENVILLA IN OVERIJSSELSE

 
BASISSCHOOL
 

Op deze Valentijnsdag 2022 en op alle andere dagen vervoert de PoppenVilla 'liefde voor kinderen en hun kinderen'. Nu richting de Valentijntjes van openbare basisschool De Dennenkamp in Ommen.

 

 

OBS De Dennenkamp is aangesloten bij Stichting Openbaar Onderwijs Zwolle en regio.

 
 
 
 

 
   
   

door Liliane Limpens 31 januari 2022

 

POPPENVILLA IN HET BASISONDERWIJS

 
ZEEUWS-VLAANDEREN
 

De PoppenVilla rijdt basisschool De Twijn in Terneuzen binnen. De school is onderdeel van het Integraal Kindcentrum De Twijn, een voorziening voor kinderen van 0 - 13 jaar: basisonderwijs, kinderopvang en voor- en naschoolse opvang.

 

 
 
 
 

 
   
   

door Liliane Limpens 27 januari 2022

 

POPPENVILLA IN LIMBURGSE BASISSCHOOL

 
 

De genderneutrale PoppenVilla by Liliane© gaat ook de jongens en meisjes plezier geven in basisschool In 't Park in Susteren. Perfect voor rollen- en samenspel, voor de sociaal-emotionele en taalontwikkeling. Dat gaat allemaal vanzelf als er spontane speelvreugde is.

 

 
 
 
 

 
   
   

door Liliane Limpens 4 januari 2022

 

VILLA IN NIEUWE KINDERGARDEN VUGHT

 
 

Vanaf april 2022 is de PoppenVilla gestationeerd in het nieuwe kinderdagverblijf en de buitenschoolse opvang van Kindergarden Vught, aan de Taalstraat. In een voormalige fabrikantenwoning, een Nederlands rijksmonument uit 1870.

 
 
 

  Back to Top

 
  <<< Reviews 2021

>>> Locaties

 
 
     
     
 
 
Entree Visie Missie PoppenVilla leading PoppenVilla light Voor wie Kinderopvang Bestelmodules Leveranciers Nieuws In de media Reviews Contact
 
 
          <<< Kinderopvang School 2021