Entree Visie Missie PoppenVilla leading PoppenVilla light Voor wie Kinderopvang School Gezondheidszorg Bestelmodules Leveranciers Nieuws Contact
 
 
 
 
          <<< Reviews 2023            
 
 
     
 
 
 

PoppenVilla by Liliane® in het kinderdagverblijf en op school 2024

 

   
 
   

door Liliane Limpens 6 februari 2024, foto's Bianca Sijsenaar

 

Roden - Provincie Drenthe

 

POPPENVILLA IN NEDERLANDS MUSEUM

 

De originele, handgemaakte PoppenVilla by Liliane® uit 1997/1998, een ontwerp van Liliane Limpens, is sinds 2019 onderdeel van de vaste collectie van het Speelgoedmuseum Roden [1969], nabij Groningen. Het museum bezit de grootste collectie speelgoed van Nederland, richt zich op het belang van spelen voor alle generaties en is een geliefde plek voor onder meer basisschool-uitstapjes.

 
 

Kinderen kunnen in het museumcafé actief [samen] spelen met een PoppenVilla uit een productieserie.

 
"Er wordt nog iedere dag met de PoppenVilla gespeeld." - Jantina van der Broek, directeur/bestuurder Speelgoedmuseum Roden en directeur museum Havezate Mensinge op 6 februari 2024.
 

Voormalige museum-curator Mara Bosboom: "Zo kunnen de kinderen de ontwikkeling zien van een prototype naar haar uiteindelijke marktvorm."

 
 
To house their most important emotions.  
 
 
 
 

 

   
   

door Nouska Lekkerkerker-de Bruijn 18 januari 2024

 
POPPENVILLA IN BIBLIOTHEEK
 

"Gisteren kwamen wij jouw prachtige PoppenVilla tegen in onze bibliotheek in s‑Gravenzande! Mijn dochter wil de laatste tijd steeds naar die bibliotheek in plaats van naar Monster (waar we wonen), vertelde mijn man.

 

En ik snap het, want de PoppenVilla is zo mooi! Ik had dit als klein meisje waarschijnlijk net zo mooi gevonden als mijn dochtertje. Zo mooi afgewerkt en ingedeeld, zoals die laadjes. Ik vind het concept echt al mijn complimentjes waard! Mooi ook dat jullie het breed inzetten, zoals ook voor zorg en sociale doeleinden. Liefs".

 
Nouska Lekkerkerker-de Bruijn, mama en ondernemer ouderschaps- en spelcoach bij ‘Spelen met spikkels’
 
To house their most important emotions
   
 
   
 
 
  <<< Reviews 2023

>>> Locaties

 
 
     
     
 
 
Entree Visie Missie PoppenVilla leading PoppenVilla light Voor wie Kinderopvang School Gezondheidszorg Bestelmodules Leveranciers Nieuws Contact
 
 
 
 
          <<< Reviews 2023