Entree Visie Missie PoppenVilla leading PoppenVilla light Voor wie Kinderopvang School Gezondheidszorg Bestelmodules Leveranciers Nieuws Contact
 
 
 
 
          <<< Reviews 2023            
 
 
     
 
 
 

PoppenVilla by Liliane® in het kinderdagverblijf en op school 2024

 

 

   
   

door Liliane Limpens 19 juni 2024

 
POPPENVILLA IN RONALD MCDONALD
VAKANTIEHUIS VALKENBURG
 

In de Limburgse Kindervallei, aangepast vakantiehuis van het Ronald McDonald Kinderfonds, kunnen zorgintensieve kinderen en jongeren t/m 25 jaar onbeperkt genieten. Met familie, vrienden of in groepsverband. Of als logeeruitje met hun zorghulp.

 

Met dank aan pleegmoeder Alice Rutten voor de schenking: "Bij de Ronald McDonald vakantiehuizen komen kinderen die veel hebben meegemaakt en ik denk dat de PoppenVilla daar prachtig tot zijn recht zou komen en zou bijdragen aan een stuk herstel, ontspanning, verwerking en plezier."

 

De PoppenVilla woont ook in de Ronald McDonald huizen Maastricht, Rotterdam en in de vakantiehuizen Boshuus in Arnhem en Hoeve in Beetsterzwaag.

 
 
To house their most important emotions.
 
 
 
 

 

   
   

door Liliane Limpens 17 juni 2024

 
POPPENVILLA IN BS0-KINDCENTRUM
OIRSCHOT
 

Het wachten op een PoppenVilla voor Kindcentrum De Vliertuin BSO in Middelbeers is snel voorbij, want a.s. woensdag wordt ze al geleverd. En wel op de huidige locatie in de Sint Jorisstraat, daarna vindt de overheveling plaats naar de nieuwbouwlocatie op sportpark De Klep. In september start de bouw van het prachtige kindcentrum en in augustus 2025 is de ingebruikname, zo is de prognose. Op dat moment is de PoppenVilla al emotioneel eigendom geworden van de kinderen in de buitenschoolse opvang van De Vliertuin!

 
 
To house their most important emotions.
 
 
 
 

 

   
   

door Liliane Limpens 30 mei 2024

 
POPPENVILLA IN RESERVERING VOOR
JENAPLANSCHOOL IN LEERDAM
 

Een spiksplinternieuwe PoppenVilla staat in haar startblok om naar Leerdam af te reizen, zodra het spiksplinternieuwe onderkomen van de Jenaplanschool De Wilgenhoek in Leerdam gereed is [Stichting O2A5]. Het Kindcentrum Broekgraaf herbergt ook een tweede basisschool, De Klim [Stichting Logos], een kinderdagverblijf, een peuteropvang groep en een BSO van Dichtbij.

 
 
To house their most important emotions.
 
 
 
 

 

   
   

door Liliane Limpens 30 april 2024

 
KINDEROPVANG KOSMO START SPEL MET DE
POPPENVILLA
 

Kindcentrum Kiekadoe in Nijverdal gaat als eerste Kosmo-vestiging ervaring opdoen met het spel met de PoppenVilla. In de dagopvang voor kinderen van 0-4 jaar en in de buitenschoolse opvang BSO voor kinderen van 4-13 jaar.  Drie basisscholen maken gebruik van de diensten van Kiekadoe.

 
 
To house their most important emotions.
 
 
 
 

   
 
   

door Liliane Limpens 6 februari 2024, foto's Bianca Sijsenaar

 

Roden - Provincie Drenthe

 

POPPENVILLA IN NEDERLANDS MUSEUM

 

De originele, handgemaakte PoppenVilla by Liliane® uit 1997/1998, een ontwerp van Liliane Limpens, is sinds 2019 onderdeel van de vaste collectie van het Speelgoedmuseum Roden [1969], nabij Groningen. Het museum bezit de grootste collectie speelgoed van Nederland, richt zich op het belang van spelen voor alle generaties en is een geliefde plek voor onder meer basisschool-uitstapjes.

 
 

Kinderen kunnen in het museumcafé actief [samen] spelen met een PoppenVilla uit een productieserie.

 
"Er wordt nog iedere dag met de PoppenVilla gespeeld." - Jantina van der Broek, directeur/bestuurder Speelgoedmuseum Roden en directeur museum Havezate Mensinge op 6 februari 2024.
 

Voormalige museum-curator Mara Bosboom: "Zo kunnen de kinderen de ontwikkeling zien van een prototype naar haar uiteindelijke marktvorm."

 
 
To house their most important emotions.  
 
 
 
 

 

   
   

door Nouska Lekkerkerker-de Bruijn 18 januari 2024

 
POPPENVILLA IN BIBLIOTHEEK
 

"Gisteren kwamen wij jouw prachtige PoppenVilla tegen in onze bibliotheek in s‑Gravenzande! Mijn dochter wil de laatste tijd steeds naar die bibliotheek in plaats van naar Monster (waar we wonen), vertelde mijn man.

 

En ik snap het, want de PoppenVilla is zo mooi! Ik had dit als klein meisje waarschijnlijk net zo mooi gevonden als mijn dochtertje. Zo mooi afgewerkt en ingedeeld, zoals die laadjes. Ik vind het concept echt al mijn complimentjes waard! Mooi ook dat jullie het breed inzetten, zoals ook voor zorg en sociale doeleinden. Liefs".

 
Nouska Lekkerkerker-de Bruijn, mama en ondernemer ouderschaps- en spelcoach bij ‘Spelen met spikkels’
 
To house their most important emotions
   
 
   
 
 
  <<< Reviews 2023

>>> Locaties

 
 
     
     
 
 
Entree Visie Missie PoppenVilla leading PoppenVilla light Voor wie Kinderopvang School Gezondheidszorg Bestelmodules Leveranciers Nieuws Contact
 
 
 
 
          <<< Reviews 2023