HOME VISIE POPPENVILLA DOELGROEPEN NIEUWS M E D I A REVIEWS AANKOOP LEVERANCIERS CONTACT
 
     
 
   
 
 

   
   

April,e 2018

 

Insieme: Il giornale della femiglia

 
VIVERE INSIEME: ANTEPRIME DA TENERE
D'OCCHIO

'Dolls Villa', mobile su ruote realizzato in materiali sostenibili. Di Liliane (a Unduetrestella Design Week)

 
 
 
 
 

   
   

April, 2018

 

Petit & Small - blog about international kids design

 
UNDUETRESTELLA DESIGN WEEK: ART,
DESIGN AND CREATIVITY

Petit & Small blog: "At unduetrestella Design Week, you can also find amazing designer toys from Dollsvilla [et al]. These playthings bring together creativity, design and fun. Do not miss them out!"

 

"Some brands that caught our eye: DollsVilla by Liliane®".

 
FuoreSalone.it
UNDUETRESTELLA DESIGN WEEK NOW, NOW AND NOW
 
 
 
 
 

   
   

by Milano Moms | April, 2018

 

Milano Moms: idee, stili e tendenze per le mammie a Milano

 

ALLA FABBRICA DEL VAPORE: IN SCENA IL

 
KIDS DESIGN DI UNDUETRESTELLA

Article about the exhibition Now, Now, and Now! Unduetrestella design projects for children.

 

Also in 2018 the DollsVilla by Liliane® is present in Milano during the Salone Internazionale del Mobile.

 
Exhibition Art & Design for Kids April 17-22, 2018

Fabbrica del Vapore, Via G.G. Procaccini 4. IT 20154 Milano

 
 
 
 
 

 

   
   

Daniëlle van Vuuren Geldrop 24 april 2018

 

Persbericht afdeling Communicatie St. Anna Ziekenhuis Geldrop

 

KINDERAFDELING ST. ANNA ZIEKENHUIS

 
NEEMT POPPENVILLA BY LILIANE®  
IN ONTVANGST

"In aanwezigheid van Marieke Pestman, kinderarts, mocht de kinderafdeling van het St. Anna Ziekenhuis een PoppenVilla by Liliane® in ontvangst nemen. Simon Bambach, lid raad van toezicht van de St. Anna Zorggroep en ontwerper Liliane Limpens realiseerden de donatie van de PoppenVilla by Liliane®. Een resultaat van hun deelname aan de Bilderbergconferentie 2018 waarbij een anonieme donateur de Poppenvilla cadeau deed."

 
 

"Liliane Limpens ontwerpt al geruime tijd exclusieve Poppenvilla’s die ook professioneel worden ingezet voor bijvoorbeeld de observatie van kwetsbare kinderen. Liliane: “De Poppenvilla biedt kinderen een eigen wereld waarin zij zich met hun dierbare poppen, knuffels en auto’s veilig kunnen voelen. Voor kinderen is spel hun taal. Middels een fantasiespel kunnen kinderen beter contact maken, hun verhaal vertellen of hun ervaring verwerken.”

 

"De Poppenvilla is sterk, verrijdbaar en vervaardigd van duurzame designmaterialen. Er passen grotere poppen en auto’s in en de meubels zijn speciaal gemaakt voor de minder verfijnde bewegingsmotoriek van kinderen."

 

“We vinden het geweldig om met de PoppenVilla by Liliane® te werken” zegt kinderarts Marieke Pestman. “We kunnen kinderen met de PoppenVilla by Liliane®  observeren en komen sneller met hen in contact. Daarnaast kunnen we hen via rollenspel voorbereiden op operatieve ingrepen en hen spelenderwijs ondersteunen in de verwerking van de ziekenhuisopname”.

 

De PoppenVilla by Liliane® wordt in het St. Anna Ziekenhuis Geldrop binnen de afdeling Kindergeneeskunde [spelpedagogiek] gebruikt om kinderen te begeleiden voor en tijdens een opname, en gedurende hun poliklinische bezoeken. Medisch psychologen van de afdeling Psychologie zetten de PoppenVilla in ter ondersteuning van observaties, diagnostiek en behandeling.

 
 
   
 
 
 

   
   

door Liliane Limpens 16 april 2018

 

NRC Handelsblad 13 april 2018

 

AFLEIDING IN ZIEKENHUIS

 
 

Gewèldige resultaten in 80 ziekenhuizen door het professionele gebruik van de PoppenVilla by Liliane®. Om kinderen ontspannen in hun eìgen wereld en taal voor te bereiden op een operatie. En ter ondersteuning van observatie, diagnostiek en behandeling.

 

'Uit onderzoek van het Sophia Kinderziekenhuis blijkt dat 70% van de kinderen bang is voor een operatie. Angstige kinderen herstellen minder snel van een medische ingreep. Bange kinderen zijn onrustiger, huilen sneller en werken minder goed mee na de operatie. Afleiding zorgt ervoor dat kinderen zich beter voelen en dus ook minder kalmeringsmiddelen nodig hebben.'

NRC Handelsblad 13.04.2018 ‘Virtuele visjes vangen voor de operatie’ Thomas de Man.

 
 
 
 
 

   
   

by Kim Wardell of DLK Design Life Kids USA | April 11, 2018

 

Smallish magazine for modern mothers

 

EXPECTED EDITORIAL SMALLISH MAGAZINE

 

Expected editorial in Smallish Magazine: for modern mothers, June 2018.

 

The number one contemporary parenting and lifestyle magazine in the UK. Original, stylish, inspiring. Smallish is a monthly UK magazine [Exact Editions]. A stylish, guide to parenting and lifestyle. A glossy with stylish fashion photography and challenging features from award-winning writers. Covering family life, health, entertainment, education, travel, food, fashion, interiors and more.

 
 
 
 
 

   
   

door Liliane Limpens 3 april 2018

 

RTL4 TV uitzending Beau Five Days Inside 3 april 2018

 

BEAU VAN ERVEN MONTEERT POPPENVILLA

 
 

Beau van Erven Dorens verbleef voor de documentaireserie Beau Five Days Inside van TV RTL4 een week in het brandwondencentrum van het Maasstad Ziekenhuis Rotterdam.

 

Door vijf dagen mee te doen aan het leven in een instelling waar je normaal niet binnenkomt, probeert Beau van Erven Dorens erachter te komen hoe het is om in een  brandwondencentrum te wonen en te werken. En hoe het is om daar een PoppenVilla by Liliane® te monteren...

 

Beau van Erven Dorens kreunt èn zingt tijdens de montage van de PoppenVilla: "Twee dagen lang heb ik hulpeloos moeten toekijken hoe deze mensen keihard werken om het leed draaglijker te maken. Maar nu kan ik mijzelf toch een beetje nuttig maken. Wat er ook gebeurt, dit poppenhuis gaat àf!".

 

Beau troont na voltooiing Natalie van de speelkamer van het Dagverblijf Kinderen van het Rotterdamse Brandwondencentrum mee: "Kijk wat daar staat! Bloed, zweet en tranen." Natalie: "Oh hij is wel súpermooi! Echt heel mooi." Beau: "Ik heb wel een paar onderdelen over...".

 
 
 
 
 

   
   

by YMCA Greenwich USA March 27, 2018

 

Youth Development USA

 

AWAKEN IMAGINATION AT THE YMCA USA

 
WITH THE DOLLSVILLA BY LILIANE®
 

"YMCA for youth development in Greenwich USA very happy with the Dutch DollsVilla by Liliane®, for awakening the imagination".

 
Childwatch featuring DollsVilla by Liliane® YMCA Greenwich USA:
 
 
 
 
 

   
   

door WKZ 15 maart 2018

 

Op WKZ website, WKZ Intranet, WKZ Facebook

 

POPPENVILLA VOOR DE AFDELING

 
MEDISCHE PSYCHOLOGIE EN
MAATSCHAPPELIJK WERK
 

Wilhelmina Kinderziekenhuis Utrecht - WKZ: "Namens een anonieme donateur heeft PoppenVilla by Liliane® een poppenvilla geschonken aan de afdeling Medische psychologie en Maatschappelijk werk van divisie Kinderen. De donateur schenkt al vanaf 2008 de PoppenVilla’s aan diverse locaties waar kinderen komen die kwetsbaar zijn.

 

Jet Strijker, hoofd subafdeling Medische Psychologie en Maatschappelijk werk, nam de villa in ontvangst. ‘Soms kunnen kinderen moeilijk verwoorden wat zij hebben meegemaakt, maar kunnen dit wel in hun spel laten zien, de PoppenVilla is hierbij een mooi hulpmiddel.’

 

"De PoppenVilla’s worden met succes in ziekenhuizen ingezet bij diagnosticeren, bij de behandeling en bij het verwerken van traumatische ervaringen. Diverse (gezins) situaties worden nagespeeld om zo optimaal mogelijk therapeutische begeleiding te bieden. Kinderartsen, psychologen en psychiaters kunnen hierdoor beter contact leggen met kinderen."

 

“De medisch psychologen zijn zeer enthousiast over de PoppenVilla en zien verschillende mogelijkheden voor diverse doeleinden in hun werk met kinderen.” Aldus Eva Kuiper, Divisie Kinderen, adviseur medisch management & strategie van het Wilhelmina Kinderziekenhuis.

 

"Om de poppenvilla een speciaal plekje te geven binnen het WKZ, wordt de ruimte waarin de poppenvilla komt te staan speciaal aangepast. De mobiele villa is op kinderhoogte en de meubels zijn speciaal gemaakt voor de minder verfijnde bewegingsmotoriek van kinderen. Kinderen kunnen ook hun eigen poppen meenemen om mee te spelen in de PoppenVilla."

 
 
 
 
 

 

   
   

door Freddy Klooté 31 januari 2018

 

OFFICIËLE OVERHANDIGING POPPENVILLA

 
AAN DE KINDEREN VAN VISIO GRAVE  
 Door Freddy Klooté 
 

GRAVE - Liliane Limpens is eigenaar van een internationaal bedrijf dat luxe Poppenvilla’s maakt. Villa’s met een educatief karakter. Bijvoorbeeld zeer geschikt voor kinderen met een visuele beperking. Soms komt er in het leven bijzonder toeval om de hoek kijken. In dit geval groot toeval. Liliane Limpens heeft zo’n 50 jaar geleden in Grave gewoond. In haar ouderlijk huis aan de G.W. Lovendaalsingel was ook haar vader al creatief bezig: “In de kelder maakte hij buitenspeeltoestellen. Hij maakte die uit liefde voor zijn kinderen”, vertelt ze, met enige weemoed.

 
   
 
   

De huidige eigenaars kregen onlangs bezoek van een onbekende vrouw. Toen ze hoorden dat ze vroeger in hun huis gewoond had, was het ijs snel gebroken. Op het eind van de rondleiding in het huis werd ook de kelder bezocht. Yolanda Boetzel, huidige bewoonster, vertelde dat aan de muur vol gereedschap zeker nog spulletjes van Liliane’s vader hingen. Dat had de vorige bewoner haar verteld. Het werd even heel emotioneel in de kelder.

 
   
Dedicon – Koninklijke Visio  

De relatie tussen Koninklijke Visio en Dedicon moge duidelijk zijn. Dedicon is gespecialiseerd in de productie van gesproken teksten voor blinden en slechtzienden. Ook al toevallig is Yolanda Boetzel daar werkzaam: “Lilian legde meteen de link en voordat ik het goed besefte was ik de schakel tussen haar en Dedicon en Visio”, lacht Yolanda.

 
   

Liliane Limpens ging als kind vaak spelen met de kinderen van de toenmalige blindenschool. De band die groeide bleek heel sterk. Toen Liliane van een donateur hoorde dat er geld was voor een poppenvilla, dacht ze meteen aan haar jeugd, aan Grave, haar ouderlijk huis en de band met haar vroegere blinde vriendinnetjes. Tijdens het bezoek van Liliane aan Yolanda werden de afspraken gemaakt. Visio zou een Poppenvilla ter waarde van € 2000,- als geschenk krijgen. Een Poppenvilla die in het onderwijs op Visio perfect past. Het zal er gebruikt worden als communicatie- en observatiemiddel. Voor de kinderen om er lekker mee te spelen.

 
   
 
   
Overhandiging  

Afgelopen dinsdag was het dan zover. De officiële overhandiging van de Poppenvilla aan de kinderen van Visio. De leerlingen van het SO, het MLK, de brugklassers en de kleuters waren niet alleen aanwezig maar ook bij de onthulling betrokken. Juffrouw Willy vertelde de kinderen het verhaal over de ontmoeting van Liliane en Yolanda. Liliane: “Ik sta hier op de plaats waar ik heb leren zwemmen. Ik heb lang nagedacht en gewerkt over en aan een Poppenvilla. Eén waar wat grotere poppen en auto’s, maar ook een keuken, een woonkamer en een badkamer in geplaatst konden worden. Ik weet dat jullie hier op een leuke manier mee kunnen spelen en hoop dat jullie er veel plezier mee zullen hebben”.
Nadat het huis onthuld was, mocht een groep kinderen pakjes openmaken, waarin allerlei onderdeeltjes zaten die in het huis geplaatst konden worden. Het was een genot om de vreugde van de kinderen mee te maken. Tasten, de ruimte inschatten en het meubilair plaatsen. Als ervaren woninginrichters deden de kinderen samen hun “werk”. Tot vreugde ook van Liliane en Yolanda, die zichtbaar genoten. Yolanda had als cadeau van Dedicon een swell paper meegebracht. Dat maakt reliëf mogelijk op diverse soorten speciaal papier en is een veelgebruikt middel in het brailleschrijven. Het maakt de switch van 2D naar 3D mogelijk. Ook een cadeau dat met veel plezier in ontvangst werd genomen.
De klas van juffrouw Hanneke was de gelukkigste van de dag. Die mocht als eerste spelen met de Poppenvilla. Na de bloemen, als dank voor de geschenken, aan Liliane en Yolanda, gingen de kinderen aan de slag. Het werd feest.

 
   
DollsVilla by Liliane  

Liliane Limpens is met haar eigen bedrijf druk doende: “Ik ben onderneemster met veel klanten in het buitenland. Onderneemster die ook zelf voor de verkoop zorgt. Ik kom weinig vrouwen tegen die dat ook doen. Het is leuk werk, dat me over de hele wereld brengt. Zo mocht ik mee in het gevolg van Koning Willem-Alexander en Koningin Maxima tijdens hun laatste bezoek aan Australië en Nieuw-Zeeland. Mijn Poppenvilla’s worden voor diverse doeleinden gebruikt. Het is door de wielen onderaan makkelijk verplaatsbaar. Het wordt op veel scholen over de hele wereld gebruikt als speel- en leermiddel. Zowel door kinderen als door hun begeleiders. Het is een woning met vele mogelijkheden. Met ruimte en licht. Je vindt ze ook in grote hotels en restaurants. Het is ook een middel dat kinderen verbindt. Ach, ik kan er wel uren over vertellen”.

 
   
 
 
 

 

   
   

by Liliane Limpens December 5, 2017

 

Italian publication - Christmas December 2017

 

CHILD AWARE OF HIS OWN INNER AND

 

OUTER WORLD

 

The renowned Italian design-lifestyle magazine CASA facile published an editorial about the Dutch design DollsVilla by Liliane®.

 
 
The Doll’s House

Doll houses but also mini-kitchens are part of the so-called imitation play. They give children the opportunity to repeat gestures and situations that they have seen in the adult world. In this way they refine their movement skills and their perception of reality, the awareness and the expression of their own emotions. The play makes children aware of their own inner world and of the world around them.

Dollhouse of birch wood [Liliane, cm 120x62x130h € 1.988].
 
 
Pubblicazione italiana - Natale dicembre 2017

BAMBINO CONSAPEVOLE DEL PROPRIO

MONDO INTERIORE E DI QUELLO ESTERIORE

La rinomata rivista italiana di design-lifestyle CASA Facile ha pubblicato un editoriale sul design olandese DollsVilla by Liliane®.

 

La Casetta delle Bambole

Le casette ma anche le mini cucine fanno parte dei cosiddetti giochi di imitazione. Permettono ai bambini di ripetere gesti e situazioni osservati nella vita degli adulti; In questo modo si affinano la manualità e l ‘osservazione della realtà, La consapenolezza e l’espressione della proprie emozioni. Il gioco rende il bambino consapevole del proprio mondo interiore e di quello esteriore.

Casa delle bambole in betulla [Liliane, cm 120x62x130h € 1.988].
 
 
 
 
 

 

   
   

door Tara Riem November 28, 2017

 

Algemeen Dagblad 28 november 2017

 

LEVENSGROTE POPPENVILLA VOOR

 
KINDERAFDELING GROENE HART  
ZIEKENHUIS  

De kinderafdeling van het Groene Hart Ziekenhuis in Gouda heeft een levensgrote poppenvilla cadeau gekregen. Sinds twee dagen kunnen kinderen spelen in het huis, terwijl artsen observeren.

 
 

Firma PoppenVilla bij Liliane heeft de villa cadeau gedaan. Het is voor het Groene Hart Ziekenhuis de eerste poppenvilla, eerder kregen onder andere medisch centrum Lelystad en het Sophia-kinderziekenhuis er een.

 

Het huis is niet alleen om in te spelen, maar ook voor medische en psychologische doeleinden, zo legt een woordvoerder van het ziekenhuis uit. "Artsen kunnen kinderen observeren terwijl ze in de villa spelen. Als een kind bijvoorbeeld een pijnlijke arm heeft, kunnen artsen kijken hoe het kind zijn of haar arm gebruikt in het huis." Daarom is niet alleen de villa groot, maar ook de poppen en auto's in het huis. "Kinderen hechten zich sneller aan iets wat levensgroot is. Daarnaast is het ook makkelijker vast te pakken, waardoor artsen beter kunnen zien hoe het kind iets beetpakt", aldus het ziekenhuis. 

 
 
 
 
 
 

 

   
   

by Liliane Limpens June 29, 2017

 

Houtens Nieuws 27 juni 2017

 

TAALKLAS ONTVANGT POPPENVILLA DOOR

 
GIFT  
   
 
   
 
 
 

 

   
 
   

by Liliane Limpens June 27, 2017

 

PEDIATRICS OF THE FLEVO HOSPITAL

 
ALMERE  

The team of the pedagogical staff of the Department of Pediatrics and Neonatology at the Flevo Hospital in Almere happy² with DollsVilla by Liliane®. How the DollsVilla can contribute to a certain well-being of children in a hospital environment. #honorable mission.

 
   
Flevo Hospital Almere:  

"On Tuesday June 20th, the children's department received a beautiful gift: A XL dollhouse on wheels, thanks to the technical service. The DollsVilla by Liliane® has got a nice spot in the playroom. The fun is that the hug and / or doll of the children can continue to eat and sleep in the DollsVilla! The furniture is just real."

 
 

"When I arrived this morning there was a sweet bear in the bed and there was a red car next to the DollsVilla. Probably a patient has played a wonderful game last night. '

 

"For the educational staff, the DollsVilla by Liliane® is a great way to get in touch with children. The house is suitable for both boys and girls because the DollsVilla is wooden and there is a garage attached. The pedagogues find it a big asset for the children's department!".

 
   
 
   
 
 
 

   
   

by Kikimora May 6, 2017

 

Kikimora Warsaw Poland

 

WYGODNE ŻYCIE LALEK: DOLLSVILLA BY

 
LILIANE  

CONVENIENT LIFE FOR DOLLS: DOLLSVILLA

 
BY LILIANE  

Najwyższa jakość, designerskie elementy, spektakularne rozmiary. DollsVilla By Liliane to niemiecka marka, która trafiła pod dach szkoły brytyjskiej w Warszawie, szkoda, że ten etap już za nami, dla takich projektów jesteśmy gotowi wrócić do szkolnej ławy!

 

The highest quality, design elements, spectacular dimensions. The DollsVilla by Liliane is a German brand that went under the roof of the British International School in Warsaw. It is a pity that this stage is behind us, for such projects we are ready to go back to the school banks!

 
   
 
   

Na pytanie o to co chciałyby robić w przyszłości, Wasze dzieci zawsze odpowiadają : będziemy architektami! Wasz dom wypełniają listewki, formatki, sklejki, gwoździe i inne temu podobne akcesoria...

 

When asked what they would like to do in the future, your children always answer: we will be architects! Your house fill slats, molds, plywood, nails and other similar accessories ...

 
   

Fascynacja najmłodszych architekturą doprowadziła nas  do stworzenia zbioru najpiękniejszych domków, a co najważniejsze każdy z nich może być nie tylko dziewczęcym domkiem dla lalek , ale też prawdziwym męskim lokum w rozmiarze mini.

 

The fascination with the youngest architecture has led us to create a collection of the most beautiful chalets, and most importantly, each of them can be not only a girly dollhouse, but also a real male mini-sized house.

 
   
 
   
 
 
 

   
   

by Liliane Limpens May 4, 2017

 

Holland+You Gulf Region

 

DUTCH INNOVATION IN THE EMIRATES

 

Abu Dhabi May 3, 2017 – The Dutch Consulate General in the United Arab Emirates prepares an editorial article about the introduction of the DollsVilla by Liliane® in the United Arab Emirates. A scoop.

 
   

Holland+You will publish an interview with Liliane and photo’s of the DollsVilla by Liliane® in the Children’s and Parents World and Life Style 2017 in the Abu Dhabi National Exhibition Centre, May 11 - 13, 2017. Holland+You focuses on Dutch Innovation in the UAE.

 
   
 
   
 
 
 

   
   

by La Cuky | Elisa Cucuzza 15.04.2017

 

Mamme Con Stile

 

IO MI SONO INNAMORATA DI QUESTA CASA

 
DELLE BAMBOLE
I'M IN LOVE WITH THIS DOLLSHOUSE
 

"Questa settimana non ho avuto il tempo materiale di raccontarvi le meravigliose novità di design per bimbi che ho visto al #UNDUETRESTELLADESIGNWEEK @ MUBA - Museo dei Bambini Milano al #fuorisalone domenica scorsa."

 

"Mi impegno piano piano a mostrarvele, perché sono realtà artigianali meravigliose. Io mi sono innamorata di questa casa delle bambole fatta interamente in legno di DollsVilla by Liliane® Dopotutto...chi di noi non ha mai sognato una casa delle bambole? ❤". 

 

Mamme con stile | Milano 2017 MUBA Museum Design for Kids

 
 

The DollsVilla by Liliane®  is in April in Milano, as part of the exhibition Art and Design for Kids in MUBA - Museo dei Bambini Milano from April 4 to 9, 2017. During the Milan International Design Fair | Salone del Mobile | the unduetrestella Design Week.

 
 
 
 

   
   

by Paul & Paula 03.04.2017

 

Paul & Paula Kids, Design & Lifestyle

 

WITH A COOL DESIGN INTERIOR

 
#DONT STOP HOUSING
 

"DollsVila Global [Netherlands]. Dutch brand run by Liliane Limpens, designer of the DollsVilla by Liliane. The child heigh DollsVilla is a sustainable dollhouse on wheels for children's most cherished 1:6 cars and dolls of 30 centimetres."

 

 
 
 

"With a cool design interior, stainless steel roof plates, a car ramp and three trays. #DontStopHousing".

 
 
 
 

The DollsVilla by Liliane®  is in April in Milano, as part of the exhibition Art and Design for Kids in MUBA - Museo dei Bambini Milano from April 4 to 9, 2017. During the Milan International Design Fair | Salone del Mobile | the unduetrestella Design Week.

 
 
 
 

   
   

by Millano Moms  | n° 15 Aprile Maggio 2017

 

Exhibition Art and Design for Kids Italy in Milan

 

DOLLSVILLA THE MOST LOVED PIECE

 
 

"The DollsVilla by Liliane® is the most loved piece at the exhibition. A lot of interest! also from journalists."

Paola Noe of unduetrestella, initiator Art and Design for Children in the Children's Museum MUBA Milan.

 
 
 
 

The DollsVilla by Liliane®  is in April in Milano, as part of the exhibition Art and Design for Kids in MUBA - Museo dei Bambini Milano from April 4 to 9, 2017. During the Milan International Design Fair | Salone del Mobile | the unduetrestella Design Week.

 
 
   
 
 
 

   
   
 
   

by Holland Hub  | April 12, 2017

 

Holland Hub Australia | Newsletter #24 March 2017

 
ABOUT INTERVIEW BY THE DUTCH VNO-NCW  
   
 
   
 
 
 

 

   
   
 
   

by Liliane Limpens March 10, 2017

 

Opinieblad Forum VNO-NCW | door redacteur Remko Ebbers

 

https://www.vno-ncw.nl/forum/deze-ondernemer-verovert-de-wereld-met-poppenvillas

 

DEZE ONDERNEMER VEROVERT DE WERELD

 
MET POPPENVILLA'S  
   

Remko Ebbers: "Je zou het niet zeggen, maar je kunt de wereld veroveren met poppenhuizen. Of het in elk geval proberen, zo laat Liliane Limpens zien. Ze gaat dan ook graag mee met handelsmissies. ‘Effectiever dan beurzen en ik vind ze leuker.’ Deel 1 in de nieuwe Forum-serie 'De handelsmissionaris'.

 
   

De zakenwereld zou ze mijden, dat wist Liliane Limpens als jong meisje al. Weliswaar waren haar beide grootvaders vermogend geworden in de graanhandel, maar van haar vader – die in loondienst was – leerde ze dat je in zaken altijd op je hoede dient te zijn. Toch heeft ze een eigen bedrijf opgericht, DollsVilla Global. En nu verkoopt Limpens poppenvilla’s over de hele wereld."

 
   
NOS Journaal vanuit Sydney op 5 november 2016. Interviews met Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW en met Liliane Limpens over Zakenvrouwen en hun deelname aan Handelsmissies https://lnkd.in/gbt78SV  
   

 
   

Het volledige artikel in VNO-NCW Opinieblad Forum maart 2017

 
   

Ondernemingsorganisatie VNO-NCW zet zich op [inter-] nationaal niveau in voor de kwaliteit van een ondernemings- en vestigingsklimaat. Voor ondernemingen van uiteenlopende grootte en verspreid over alle sectoren. Van de AEX-bedrijven tot familiebedrijven, het midden- en kleinbedrijf en jonge ondernemingen.

 

Van Nederland het meest welvarende land ter wereld maken. Dat is de missie van Hans de Boer, voorzitter van VNO-NCW. Het is zijn overtuiging dat Nederland alles in huis heeft om dat te bereiken. Daarvoor moet Nederland wel uit zijn schulp kruipen, stelt hij. 'Als we ons klein blijven noemen, blijven we ook klein. We zullen ons mondiaal moeten positioneren.'

   
 
 
 

   
 
   

Uitnodiging door Marie-Thérèse Beckers 7 februari 2017

 

Lezing Ladies League Limburg 16 februari 2017

 

Liliane Limpens Down Under op Handelsmissie met Koningspaar

 

ZAKENVROUWEN EN [WEINIG] EXPORT

 
 
Marie-Thérèse Beckers | Uitnodiging Ladies League Limburg:

'Vrouwelijke ondernemers zijn internationaal niet zo actief en zijn buitengewoon ondervertegenwoordigd op handelsmissies, gemiddeld 10% participeert. Dit terwijl een derde van de Nederlandse ondernemers vrouw is. De ministeries EZ, BZ en OCW zoeken naarstig naar de sleutel om een omslag te maken, zodat een reële afspiegeling ontstaat van de werkelijkheid. Waarom exporteren vrouwen zo weinig? Kan hun belangstelling daarvoor gewekt worden, en indien zo, hoe dan?

 

Liliane Limpens, ontwerper van de PoppenVilla by Liliane®, heeft een simpele verklaring waarom vrouwen zo mondjesmaat internationaal actief zijn, en hoe dit gewijzigd zou kunnen worden. Het NOS Journaal interviewde haar daarover op 5 november jl. in Sydney.

 

Liliane nam in de herfst van 2016 deel aan de Koninklijke Handelsmissie naar Australië en Nieuw-Zeeland, al weer haar 8e missie sinds 2001. Begin april gaat ze op missie naar de Verenigde Arabische Emiraten - Dubai en Abu Dhabi. Op 16 februari vertelt ze ons hoe het eraan toe gaat tijdens zo'n missie, van inschrijving tot follow-up, over het leuke en zinvolle van deze buitenlandreizen.'

 

Informatie en [eenmalige] aanmelding: www.ladies-league-limburg.nl

 

Lia Cortenraad 17 februari 2017:  "Om jou te horen spreken over je passie, daar krijg ik, en volgens mij iedereen die avond, weer heel veel energie van."

 
 
 
 
 

   
   
 
   

by Holland Hub  | February 2, 2017

 

Holland Hub Australia | Newsletter #22 January 2017

 
DOLLSVILLA FOR REHABILITATION RESORT  
   
 
   
 
 
 

   

Verwacht

 

door Liliane Limpens 1 februari 2017

 

Over deelname kleinere bedrijven aan handelsmissies

 

VNO-NCW FORUM INTERVIEW MET LILIANE

 
   

VNO-NCW opinieblad Forum interviewt Liliane over de effecten van haar deelname aan de economische missie naar Nieuw-Zeeland. Redacteur Remko Ebbers en fotograaf Ilya van Marle zullen in een nieuwe [foto] rubriek één ondernemer aan het woord laten over de samenwerking met het buitenland.

 
 

“Waar het om gaat is om te laten zien dat een handelsmissie niet alleen bedoeld is voor grote bedrijven die miljoencontracten willen afsluiten, maar dat ook de kleinere ondernemers de stap wagen.”

 

NOS Journaal vanuit Sydney op 5 november 2016. Interviews met Hans de Boer, voorzitter VNO-NCW en met Liliane Limpens over Zakenvrouwen en hun deelname aan Handelsmissies https://lnkd.in/gbt78SV

 
 

Ondernemingsorganisatie VNO-NCW zet zich op [inter-] nationaal niveau in voor de kwaliteit van een ondernemings- en vestigingsklimaat. Voor ondernemingen van uiteenlopende grootte en verspreid over alle sectoren. Van de AEX-bedrijven tot familiebedrijven, het midden- en kleinbedrijf en jonge ondernemingen.

 

Van Nederland het meest welvarende land ter wereld maken. Dat is de missie van Hans de Boer, voorzitter van VNO-NCW. Het is zijn overtuiging dat Nederland alles in huis heeft om dat te bereiken. Daarvoor moet Nederland wel uit zijn schulp kruipen, stelt hij. 'Als we ons klein blijven noemen, blijven we ook klein. We zullen ons mondiaal moeten positioneren.'

 
 
 
 

   

Milan Magazine November 29. 2016 - Design Toys

 
Klaus-Jürgen Ulbricht  
Puppenhaus goes Bauhaus  

DOLLSVILLA BY LILIANE, EIN PUPPENHAUS

AUF RÄDERN

 

DAS AUSGESTALTEN UND BESPIELEN VON MINIWELTEN gehört seit jeher zu Weihnachten. Da ist die Märklin Eisenbahn, die durch Städte und Dörfer rattert, vorbei an hart arbeitenden, aber fröhlichen Landleuten. Dann die Weihnachtskrippe, ob altfränkisch oder morgenländisch, Hauptsache jedes Detail stimmt, und schließlich das Puppenhaus. Eine Zeitlang sah es so aus, als sei seine Zeit abgelaufen, als sei es vom Barbie-Bus überholt worden. Nichts da, die überschlanke Anziehpuppe ist inzwischen auch gesettled. Wen wundert’s – bei den Häusern!

 

„Würdet ihr mal bitte eure Puppenstube hier aus dem Wohnzimmer ins Kinderzimmer zurückbringen“.

 

Natürlich kommen sie der Forderung nach. Ganz schnell können sie es! Es ist zwar nicht die „Puppenstube“, nein, es ist ein PuppenHAUS (!) zu bewegen. Ganz leicht, weil es auf vier Drehrollen steht, mit Feststellern, die das Drehrollen dann beenden. Zu dem Zeitpunkt nämlich, an dem man das Haus weiter bespielen will, so, wie es vor dem Ortswechsel geschah, also zu zweit. Wenn dann noch Lucie und Lena mit ihren Puppen kämen, würde man sogar zu viert dem Haus ein munteres Leben einhauchen können.

 
 

Die Satteldachkonstruktion hat bis zum First etwa die Höhe eines sitzenden Erwachsenen und ist dabei rundum offen, um die größtmögliche Bespielbarkeit gewährleisten zu können. Diese höchst variablen Eigenschaften des Puppenhauses Liliane lassen auch an einen Einsatz in den Spielecken von Läden und Praxen denken.

 

Die DollsVilla by Liliane könnt ihr samt der kompletten Inneneinrichtung hier direkt über Amazon kaufen.

 
 
 
 

   
   

door Liliane Limpens 11 november 2016

 

Uitzending in het NOS Journaal | 5 november 2016

 

NOS JOURNAAL INTERVIEW MET LILIANE

 
   

Een interview door het NOS Journaal met Liliane in Sydney, over de deelname van DollsVilla Global BV aan de economische missie naar Australië en Nieuw-Zeeland. De reportage van de Journaal-redactie gaat over het staatsbezoek van het koningspaar en over de export-activiteiten van vrouwelijke ondernemers. De Nederlandse overheid – in casu de ministeries van Economische Zaken en Buitenlandse Zaken - zoekt naar de sleutels om de deelname van zakenvrouwen aan handelsmissies te bevorderen [nu minder dan 10%].

 
 

Uitzending van het interview op het NOS Journaal 20:00 uur op zaterdag 5 november: http://www.nos.nl/uitzending/19926-nos-journaal.html [vanaf 6:00 minuten].

 
 

Achtergrondartikel 'Vraagtekens bij 'vrouwenkorting' op handelsmissies' door Kysia Hekster | NOS.

 

 
 
 
 

   
   

Elna.nl | 20 juli 2016

 

Gezinshuis De Kantelaar | Lichtenvoorde

 
INLEVEN • MEELEVEN • SAMENLEVEN  
 

Gezinshuis De Kantelaar is gehuisvest in een stralende woning in Lichtenvoorde, voorheen in Enschede, en bestaat sinds 2009. De gezinshuisouders Mirjam en Milco bieden op professionele wijze 24 uur per dag, 7 dagen in de week, opvoeding, verzorging, begeleiding en waar nodig behandeling. Ten behoeve van jeugdigen tussen 0 en 23 jaar die niet thuis of zelfstandig kunnen wonen en een stabiele positie vinden in hun gezinshuis. Daarvoor wordt onder andere de kracht van het gewone leven professioneel ingezet. De PoppenVilla vervult van meet af aan een centrale rol in het gezinsleven van De Kantelaar.

 
 
 
 
 
 

   
   

door Annemarie Jongkoen 30 juni 2016

 

Openbare Basisschool De Kaap Amsterdam

 

NIEUWE WOORDEN LEREN MET POPPENVILLA

 
   
Annemarie Jongkoen | directeur Openbare Basisschool De Kaap:  

"PoppenVilla cadeau! De Kaap heeft een prachtige PoppenVilla gekregen. Een ideële stichting schenkt deze PoppenVilla aan De Kaap om zo een bijdrage te leveren aan de sociaal-emotionele ontwikkeling, de taal-, spel- en interactie-ontwikkeling van onze jonge kinderen. De PoppenVilla is specifiek gebouwd voor poppen van 30 centimeter (bijvoorbeeld Barbie), en voor hun auto’s, paarden en fietsen. De villa is ‘levensgroot’ (128cm hoog), staat op wielen met voetremmen, beschikt over opbergladen en een autohellingbaan. De PoppenVilla gaan wij inzetten als spelactiviteit bij de onderbouw. De PoppenVilla zal het hele schooljaar ingezet worden in de onderbouwgroepen en worden ingericht binnen de thema’s en seizoenen. Kinderen kunnen er ook met hun eigen auto, hun lievelingspop of -knuffel (tot 30 cm) van thuis in spelen."

 
   

"Spelen is voor kinderen onmisbaar bij het ontwikkelen van sociaal emotionele vaardigheden en ook voor de taalontwikkeling. Door samen te spelen en met elkaar te praten, kunnen kinderen gemakkelijk oefenen en experimenteren met nieuwe woorden of woordcombinaties. Leerkrachten kunnen nieuwe woorden binnen een thema aanbieden tijdens het spel in de PoppenVilla. Mondelinge interactie is de kern van al het onderwijs. We hopen dat alle kleuters er veel speel- en leerplezier aan zullen beleven! Donateur: enorm veel dank!"

 
   

Meer informatie over de PoppenVilla in het basisonderwijs: http://www.poppenvilla.nl/PoppenVillaSchool.htm

 
   

In het hart van de Amsterdamse Transvaalbuurt staat Openbare basisschool De Kaap. Ruim 150 kinderen krijgen er les van een team dat het een uitdaging vindt om kinderen te laten ervaren dat leren leuk is. Want pas dan kan leren succesvol zijn. De basis van ons onderwijs is een veilige omgeving voor kinderen, hun ouders en de leerkrachten. De Kaap kijkt naar de mogelijkheden en talenten van leerlingen en werkt, praat en denkt vanuit onderwijsbehoeften.

 
   
 
   
 
 
 

   
   
door Marjolijn Willemse Amsterdam 17 juni 2016  

OBS De Notenkraker | Kunstmagneetschool: Knap Creatief!

 
MONDELINGE INTERACTIE MET POPPENVILLA  
   

Marjolijn Willemse, adjunct directeur OBS De Notenkraker Amsterdam: "Wij gaan twee PoppenVilla’s inzetten als spelactiviteit bij de onderbouw. De PoppenVilla’s zullen het hele schooljaar mee doen met de onderbouwgroepen en worden ingericht binnen de thema’s en seizoenen. Kinderen kunnen er ook met hun eigen auto, hun lievelingspop of -knuffel (tot 30 cm) van thuis in spelen."

 
 

"Spelen is voor kinderen onmisbaar bij het ontwikkelen van sociaal emotionele vaardigheden en ook voor de taalontwikkeling. Door samen te spelen en met elkaar te praten, kunnen kinderen gemakkelijk oefenen en experimenteren met nieuwe woorden of woordcombinaties. Leerkrachten kunnen nieuwe woorden binnen een thema aanbieden tijdens het spel in de PoppenVilla. Mondelinge interactie is de kern van al het onderwijs."

 
   

Willemse: "Er komt één PoppenVilla in onze dependance te staan en één bij de kleutergroepen in ons hoofdgebouw van De Notenkraker. De PoppenVilla ziet er werkelijk fantastisch uit. We hopen dat alle kleuters er veel speel- en leerplezier aan zullen beleven!".

 
   

De Notenkraker is een openbare basis- | kunstmagneetschool in Amsterdam. Een kunstmagneet school houdt in dat de kinderen, gedurende de acht schooljaren, naast het reguliere onderwijs, ook structureel kunstonderwijs volgen.

 
 

 
 
 
 

   
   

door LMarco Holtslag 24 mei 2016

 

Dienstencentrum Kinderopvang Nieuwsbrief mei 2016

 

In de schijnwerpers:

 

DUURZAME POPPENVILLA BY LILIANE®

 

VOOR DE KINDEROPVANG

 
   

Sinds de markt-introductie van de Nederlandse PoppenVilla by Liliane® in 1999 spelen dagelijks duizenden kinderen in Europese kinderdagverblijven hun eigen verhaal.

 
   

Kinderen genieten als hùn kinderen, de poppen, in een eigen huis kunnen wonen. Een design woning nog wel, met lichtinval en een open ontwerp. Spelen is voor kinderen leven! De PoppenVilla by Liliane® stimuleert het samenspel tussen vier tot zes jongens en meisjes. Spel is hun taal en draagt bij aan hun sociaal-emotionele ontwikkeling.

 
   
   
 
   
   

De PoppenVilla by Liliane® is een duurzaam woonhuis op wielen voor de meest gekoesterde poppen van kinderen. Het zijn de poppen met een lengte van 30 centimeter. Vrijwel elk meisje, en een toenemend aantal jongens, heeft ze thuis. Zoals Barbie en traditionele vinylpoppen. Via een hellingbaan hebben auto’s, fietsen, paarden en skateboards entree tot de kindhoge PoppenVilla.

 
 

Ontwerper Liliane Limpens: “De PoppenVilla by Liliane® biedt kinderen een ontmoetingsplek om nieuwe vriendjes te maken [extravert]. Daarnaast biedt de villa kinderen de mogelijkheid om zich terug te trekken in hun eigen wereld [introvert], waar hun dierbare poppen, knuffels en auto’s geweldig kunnen verblijven. Zij hebben voor kinderen dikwijls een grote hechtings- en vertrouwensfunctie.”

 
 
 
 

Exterieur PoppenVilla by Liliane® leading

■ Lengte 120 x Breedte 60 x Hoogte 128 cm ■ Gewicht 43 kg ■ Dubbel blank gelakt multiplex berken ■ Daknok massief beuken ■ 3 Verdiepingen ■ 2 Spiltrappen met 360° verdraaibare treden ■ 7 Kamers ■ 4 Open deuren ■ 3 Laden van elk 19 x 28 x 7 cm ■ 3 Wandschappen met plexiglas-opzetranden ■ Metalen keukenrail met 8 ophanghaakjes
■ Wandspiegel in badkamer ■ Aluminium garderoberoede van 60 cm
■ 2 Dakplaten van geperforeerd roestvrijstaal ■ 4 Metalen wielen met voetremmen ■ Auto-hellingbaan | multiplex berken en massief beuken.

 

Ingrid en Ineke Stemfoort: "Wij als gezinshuisouders komen oorspronkelijk uit het basisonderwijs en hebben in de loop van 20 jaar al heel wat spelmateriaal voorbij zien komen. Echter deze prachtige, doordachte, degelijke PoppenVilla by Liliane® staat met stip bovenaan de lijst van duurzame en uitnodigende materialen!!".

 
 
 
 

Liliane Limpens: "De villa is blank gelakt. De afwezigheid van kleur zorgt ervoor dat het speelmeubel een rustig element in een ruimte is. Dit is van invloed op het - dikwijls turbulente - gemoed van kinderen. Bovendien brengen de poppen en hun accessoires al een overvloed aan kleur mee."

 

Interieur PoppenVilla by Liliane® leading

■ Schommel ■ Kinderbed | incl. katoenen matras-dekbed ■ Aanrecht
■ 6 Stoelen ■ Zitbank [3-persoons] ■ Eettafel ■ Bureau | PC-tafel
■ Boekenkast ■ Garderobekast ■ Badkamermeubel ■ 2-Persoons bed | incl. katoenen matras-dekbed ■ Douche ■ Toilet ■ 1-Persoons bed | incl. katoenen matras-dekbed

 

Stichting Kinderopvang Nederland | skon: "De PoppenVilla by Liliane® staat op de basisinventarisatielijst van de buitenschoolse opvang. De villa is zo op het oog duur, maar het is typisch een speelmeubel dat de skon onderscheidend maakt. Dit hebben kinderen thuis niet".

 
 
 
 

   
   

by Little Foshi  on Instagram | Facebook | May 15, 2016 | February 11, 2016

 

Little Foshi:

 

Der Concept Store für Kinder in Eppendorf | Hamburg

 

SO GREAT AND HEAVEN ON EARTH

 
 

Little Foshi: "We just welcome our new DollsVilla. So great and heaven on earth for up to 6 little loved ones playing at the same time!".

   

"Byebye Winter! Hello awesome DollsVilla. Das müsst Ihr sehen!!! Fantastische, cleanes Design, perfekte Verarbeitung, hochwertiges Material. Heaven on earth for our little ones!".

 
   
 
   
 
 
 

   
   

door Wij Limburg  | Drimble 2 mei 2016

 

Nieuws

 

IN LIMBURG BEDACHTE POPPENVILLA BY

 

LILIANE® GENOMINEERD VOOR MKB

 

INNOVATIE TOP 100 2016

 

Voor kinderen hebben hun dierbare poppen, knuffels en auto’s een grote hechtings- en vertrouwensfunctie. Voor hen ontwierp Liliane Limpens in 1999 in Meerssen | zuid-Limburg een kindhoog speelmeubel; een innovatief en duurzaam woonhuis op wielen voor poppen van 30 centimeter. Met een design interieur | een auto-hellingbaan | opbergladen. Een unicum in de wereld.

 
 

Spelen met de PoppenVilla is spelen met hout. Zo kan een band ontstaan met de opbrengsten van de aarde en is er op jonge leeftijd een duurzaamheidsbesef. De PoppenVilla is een domein waar uitsluitend de kinderen de waarden en normen, omgangsvormen, perspectieven en vrijheden bepalen en kunnen beïnvloeden. Volwassenen hebben er niets te zeggen.

 

Consul-generaal Guido Tielman Chongqing: "The Dutch DollsVilla is the Bentley among the world’s dolls houses".

 

MKB Innovatie Top 100

De nominaties worden door een vakjury beoordeeld op hun impact voor de branche en samenleving, originaliteit, verkrijgbaarheid en de mate van bescherming. Alle 100 bedrijven hebben succesvolle innovaties doorgevoerd. Met de realisatie van deze vernieuwingen hebben de ondernemers hun omzet verhoogd, hun voortbestaan zeker gesteld of bestaande producten verbeterd.

 

Aan de MKB Innovatie Top 100 is bewust geen prijs verbonden. De kracht van deze ranglijst is dat zij een beeld geeft van de prestaties waartoe het Nederlandse MKB in staat is. De bekendmaking vindt plaats op 29 september 2016.

 
 
 
 
 
 

   
   

door Limburg Zaken 25 april 2016

 

POPPENVILLA UIT MEERSSEN

 

GENOMINEERD VOOR INNOVATIEPRIJS

 

De PoppenVilla by Liliane® is genomineerd voor de 11e MKB Innovatie Top 100 - 2016, de innovatie-etalage van de Kamer van Koophandel Nederland.

 
 

 

De villa is een ontwerp uit 1999 van Liliane Limpens uit Meerssen. Het is een kindhoog speelmeubel, een innovatief en duurzaam woonhuis op wielen voor poppen van 30 centimeter. Met een designinterieur, auto-hellingbaan en opbergladen. Een unicum in de wereld.

 

De Innovatie Top 100 is de grootste en belangrijkste prijs voor innovatieve mkb-bedrijven in Nederland. Nominaties worden beoordeeld op impact voor de branche en samenleving, originaliteit, verkrijgbaarheid en de mate van bescherming.

 

Aan de MKB Innovatie Top 100 is bewust geen prijs verbonden. De kracht van het initiatief is te laten zien waartoe het mkb in staat is. De 100 bedrijven en hun innovaties worden jaarlijks bekend gemaakt.

 

Zie

 

 
 
 
 

   
   

by Kasra | April 21, 2016

 

Blog Arabische Staten

 

HET BELANGRIJKSTE IN UW HUIS

 

Arabische blog over de PoppenVilla by Liliane® in kinderdagverblijf Villa Villa | Het Kinderhonk Amsterdam.

 
   

ما هو أهم شيء في منزلك؟ 

 

= Wat is het belangrijkste in uw huis?

 

 

 
 
   
 
 
 

   
 

Oranje Boven: De nieuwe royals | april mei juni 2016-02

KAST VAN EEN POPPENHUIS

 
 
 
   
 

Oranje Boven | De nieuwe royals: "Kast van een poppenhuis. Dit is geen poppenhuis, dit is een kast van een huis. De Poppenvilla by Liliane is zo ontworpen dat alle grote poppen en knuffels erin passen. Zo kun je lekker spelen met je lievelingspop en -knuffel en ze een eigen huis of kamer geven. Liliane.eu."

 
 
 
 

   
 

Por Arianna León Méndez

 

arkituraxs.com/casas-miniatura-que-toda-adicta-al-diseno-debe-conocer

 

Arkitura XS | Madrid Spain | February 4, 2016

 

DOLLSVILLA BY LILIANE

 

[MUERO DE AMOR]

CASAS MINIATURA: TOP 10 QUE TODA

ADICTA AL DISEÑO DEBE CONOCER

 

La diseñadora de interiores holandesa Liliane Limpens nos trae una casa, inspirada en la búsqueda del paraíso de ensueño de los niños, un lugar donde ellos puedan expresar su imaginación.

 

Realizada en escala 1:6 perfecta para muñecos de 30cm de alto y en contrachapado de abedul, madera de haya maciza, acero inoxidable y plexiglás, lo que me encanta de esta casa es su concepto de acercar a los niños la idea de la sostenibilidad.

 

Liliane es muy activa en sus redes sociales, su Pinterest no tiene desperdicio es.pinterest.com/dollsvilla. Muero de amor con las fotos de los detalles de los muebles.

 

Síguela en su Facebook www.facebook.com/lilianedollsvilla o visítala en su web www.liliane.eu

............................................................................................................................

English

DOLLSVILLA BY LILIANE

[DYING OF LOVE]

MINIATURE HOUSES: TOP 10 OF ALL

ADDICTED TO DESIGN TO KNOW

 

Made in 1: 6 scale - perfect for stuffed 30 cm tall - birch plywood, solid wood beech, stainless steel and plexiglas. What I love about this house is its concept of bringing children to the idea of sustainability.

 

Liliane is very active in the social networks of children | es.pinterest.com/dollsvilla waste. Dying of love with photos of the details of the furniture.

 

Follow her on Facebook www.facebook.com/lilianedollsvilla o visítala en su web www.liliane.eu

 
 
 
 
 
 

   
 

Woonstijl | februari 2016

POPPENVILLA

 
 
 
   
 

Woonstijl: "Het eerste speelmeubel dat speciaal ontworpen is voor poppen van 30 centimeter, zodat alle lievelingspoppen en knuffels van kinderen erin kunnen wonen! De houten, duurzame poppenvilla is voorzien van een design interieur en een hellingbaan voor auto’s, paarden en fietsen. Een droomplek voor kinderen, waar uitsluitend zij het voor het zeggen hebben! Deze villa’s op wielen zijn gemaakt van [multiplex berken, massief beuken, roestvrijstaal en plexiglas en verkrijgbaar in 2 modellen. Vanaf € 1.087,- • www.Liliane.eu".

 
 
 
 

   
 

28 januari 2016 | Audiovisual YouTube

 

https://youtu.be/IYf1-rZciIo

 

MISSIE | VISIE LILIANE LIMPENS

 

Video in het Nederlands met Engelse ondertiteling.

 
 

 

 
 
 
 
 

   
 

Lifestyle

Step Kids 01/2016 | Januar 2016

 

Verlag Sternefeld GmbH & Co KG Düsseldorf

 

PUPPENRESIDENZ

 
 
 
   
 

Step Kids Deutschland: "Das niederländische Label Liliane macht aus harmlosen Puppenhäusern wahre Residenzen. Gefertigt aus massivem Buchenholz, Plexiglas und Edelstahl, bieten die fahrbaren, auf die Größe von Kleinkindern abgestimmten Villen unzählige Spielmöglichkeiten – ob im Team oder alleine. Jedes Haus ist komplett eingerichtet und besitzt zusätzlich diverse Staumöglichkeiten. Die Puppenvillen eignen sich auch ideal für die Spielecke in Geschäften." www.liliane.eu

 
 
   

>>>

 
 
     
     
 
HOME VISIE POPPENVILLA DOELGROEPEN NIEUWS M E D I A REVIEWS AANKOOP LEVERANCIERS CONTACT