Entree Visie Missie PoppenVilla leading PoppenVilla light Voor wie Kinderopvang Bestelmodules Leveranciers Nieuws In de media Reviews Contact
 
 
                  <<< 2019    
 
 
   
 
 

PoppenVilla by Liliane® in de pers

 

   
   

door RitzKids 13 juli 2020

 

RitzKidz nieuwe online onderneming

 

VIDEO POPPENVILLA BY LILIANE LEADING

 

RitzKidz: "De DollsVilla by Liliane® Leading is een kindhoge poppenvilla die kinderen echt de ruimte geven om te spelen. Het grote formaat van de villa zorgt ervoor dat iedere bezoeker welkom is. Van knuffels tot barbiepoppen, iedereen kan zijn/haar plekje vinden in dit fantastische huis. Wie gaat er in jouw villa wonen?"

 

VIDEO POPPENVILLA BY LILIANE LIGHT

RitzKidz: "De PoppenVilla van Liliane laat kinderen hun eigen stukje vastgoed beheren. De vierdimensionale poppenvilla kan vanuit alle kanten benaderd worden. Dit zorgt er voor dat alle spelende kinderen samen het verhaal vertellen. De villa brengt plezier gepaard met empathische ontwikkeling. Een echte must-have!"

 

RitzKids: Onze onderneming doelt erop om ‘bezig spelen’ weer terug te brengen bij het kind en de familie. De mate van bewustwording en het gebruik van emotie zorgt voor een ontzettend goede ontwikkeling van het kind. De wereld van een kind hoort uit meer aspecten te bestaan dan een beeldscherm met pixels.

 
 
 
 

   
   

door RitzKidz 19 juni 2020

 

Op ritzkidz.nl/pages/onze-partners

 

POPPENVILLA BY LILIANE®

 

RitzKidz op haar website over 'Onze partners':

 
   

'Als jongeling ervaarde Liliane vaak het onvermogen van volwassenen om zich te verplaatsen in het gevoelsleven van een kind. Ze zag de intentie van haar ouders die ontoereikend bleek om hun nakomelingen een veilig en liefdevol huis te geven. En toch ook zag ze de liefde van haar vader voor zijn kinderen terwijl hij een houten wip en een schommel maakte. En de liefdevolle zorgvuldigheid van haar moeder als ze handwerkte. De taal van woorden bleek niet de oplossing om de afstand te overbruggen, de taal van speelsheid en verbeelding wel. Ze nam zich toen voor om op latere leeftijd een nieuwe brug te bouwen. Het werd de PoppenVilla, waarmee een kind alles beeldend kan tonen.'

 
   
“Een plek waar een kind zichzelf kan zijn.”  
   

'De poppenhuizen van Liliane zijn uniek in hun soort. Een kind moet de kans krijgen om zijn of haar emoties te uiten naar ouders/verzorgers. Hier speelt Liliane perfect op in. De taal van spelen en uitbeelding staan hoog in het vaandel. Het is niet alleen speelgoed, het is het huishouden van uw kind. Het poppenhuis verlegt de aandacht van het kind naar zijn of haar eigen leven.'

 
   
“Het kind is de baas van het huis, u komt slechts op bezoek.”  
   

'De onderneming is alomvattend voor de mentale en motorische ontwikkeling van uw kind. Vrijwel alle facetten van het leven komen voor bij het spelen met de poppenhuizen van Liliane.'

 
   
“Al spelend leert en communiceert het kind.”
 
 
 
 
 

   
   

door Liliane Limpens 27 april 2020

 

Nieuwe online kinderwinkel

 

POPPENVILLA BY LILIANE®

 

RitzKidz:

 

"De PoppenVilla by Liliane® leading is een poppenhuis voor de kinderen van uw kinderen. Het open design zorgt ervoor dat de villa vanuit alle kanten benaderd kan worden en bevordert zo de interactie tussen de spelende kinderen. Het huis is gemaakt voor poppen en knuffels van 30 centimeter, zij zijn door hun handzame grootte en vorm dikwijls de lievelingen van kinderen, ze vervullen een hechtings- en vertrouwensfunctie. Niet alleen uniek, maar ook perfect voor de Barbie of Actionman, knuffel en/of de traditionele speelpoppen.

 
   

De Villa bevat een uitgebreide set aan design meubilair, inclusief een verplaatsbaar keukenblok met een keramische kookplaat. De PoppenVilla representeert een echt huis. Alles is gemaakt om uw kind op een veilige manier, spelend te laten communiceren en te leren. De villa is gemaakt voor zowel jongens als meisjes. Het huis bevat een oprit voor auto’s, fietsen, paarden en skateboards. Het design bevat drie handige lades waarin accessoires opgeborgen kunnen worden. Het huis is voorzien van vier stalen wielen met remblokkade waardoor de set makkelijk door het huis verplaatst kan worden zonder het daarbij te beschadigen.

 
   

Bij de montage wordt geen gebruik gemaakt van lijm zodat de villa ook weer makkelijk uit elkaar te halen is. De assemblage van het huis duurt ongeveer twee uur. De PoppenVilla bestaat volledig uit duurzame materialen en is gemaakt om jarenlang mee te gaan bij intensief gebruik. Generatieslang zal dit poppenhuis relevant zijn binnen uw familie. De villa wordt in een ontzettend stevige doos opgestuurd zodat eventuele schade voorkomen wordt en u het huis in de toekomst makkelijker op kan bergen. De PoppenVilla by Liliane is CE-gecertificeerd, voldoet aan alle veiligheidseisen voor speelgoed vanuit de Europese Unie (EN 71).

 
   

De PoppenVilla kom dus tot zijn recht in Ziekenhuizen, Huisartspraktijken, in het [speciaal] Basisonderwijs en de BSO, Kinderdagverblijven, Kinder-Psychotherapie, Vrouwen- en Maatschappelijke opvangcentra, Kinderrevalidatie, Kinderopvang en Peuterspeelzalen, Kinderspeelhoeken en uiteraard bij u thuis."

 
   

Het interieur en exterieur zijn beide los verkrijgbaar. Hout gebruikt voor de PoppenVilla is FSC-gekeurd. 

 
   
 
 

Onze onderneming doelt erop om ‘bezig spelen’ weer terug te brengen bij het kind en de familie. De mate van bewustwording en het gebruik van emotie zorgt voor een ontzettend goede ontwikkeling van het kind. De wereld van een kind hoort uit meer aspecten te bestaan dan een beeldscherm met pixels.

 
 
 
 

   
   

door Liliane Limpens 14 april 2020

 

Nieuwsitem Nederlandse Vereniging Pleeggezinnen website

 

EXTRA POPPENVILLA'S VOOR

 

PLEEGGEZINNEN TIJDENS CORONACRISIS

 
   

Deze week ontvangen 21 pleeggezinnen die lid zijn van de NVP een Poppenvilla by Liliane. Nu (pleeg)kinderen door de coronacrisis thuis zijn, stelt de stichting die de villa’s doneert extra villa’s beschikbaar voor pleeggezinnen. Voor alle ontvangers van de poppenvilla’s: we wensen jullie heel veel plezier met de poppenvilla!

 
   

Normaal zijn er zeventig poppenvilla’s per jaar beschikbaar voor pleeggezinnen en gezinshuizen. Dit is mogelijk door een samenwerking tussen de Rudolphstichting Poppenvilla by Liliane, de NVP en een jaarlijkse donatie van een ideële stichting. Nu (pleeg)kinderen langdurig thuis zijn omdat school en kinderopvang gesloten zijn door de coronamaatregelen, kan de Poppenvilla by Liliane afleiding en vreugde bieden en kunnen kinderen er samen mee spelen.

 
   

In de afgelopen jaren hebben we honderden pleeggezinnen blij kunnen maken met een poppenvilla. Wil je ook een poppenvilla ontvangen? De enige voorwaarde is dat je lid bent van de NVP en dat er een of meerdere pleegkinderen in je pleeggezin wonen die tussen 4 en 12 jaar oud zijn. Let op: door de grote vraag is er een wachtlijst voor de poppenvilla’s. Je kunt een aanvraag indienen, maar het is nog niet duidelijk wanneer de poppenvilla’s geleverd kunnen worden.

 
   

Meer informatie over het aanvragen van de villa vind je hier.

 
   
 
 

Paas PoppenVilla's voor pleeggezinnen in Rijssen, Harmelen, Hoogeveen, Nagele, Zevenhuizen, Dordrecht, Hellevoetsluis, Bedum, Bodegraven, Dokkum, Amersfoort, Dedemsvaart, Zoetermeer, De Wilgen, Sint Jansteen, Rotterdam, Geffen, Hendrik-Ido-Ambacht, Kapelle, Hillegom en Swifterband.

 
 

  Back to Top

 
 

<<<

 

 
 
     
     
 
Entree Visie Missie PoppenVilla leading PoppenVilla light Voor wie Kinderopvang Bestelmodules Leveranciers Nieuws In de media Reviews Contact
 
 
                  <<< 2019